Ledenvoordeel

Heb je een vraag?

Bekijk hier de video met uitleg over de nieuwe cao of klik om naar de meest gestelde vragen te gaan:

Vragen en antwoorden nieuwe cao PB

Kijk hier of je vraag er al bij staat


Bedrijven

Binnen de particuliere beveiliging zijn meer dan 30.000 mensen werkzaam bij vele werkgevers. Deze werken bij een groot aantal beveiligingsbedrijven, niet alleen bij de grote bedrijven zoals G4S, Trigion, Securitas en ISS maar ook bij kleinere ondernemingen. Bij bedrijven waar De Unie Security actieve kaderleden heeft en meerdere leden, hebben wij deze georganiseerd in bedrijfsledengroepen. Zo hebben wij bedrijfsledengroepen bij Trigion, Trigion Aviation, G4S Aviation Security, G4S Cash en Securitas


Natuurlijk zijn er veel meer bedrijven waar De Unie Security leden heeft! Om er een paar te noemen: NVD Beveiliging, Intergarde, Seris Security.

Bij enkele van deze bedrijven zijn kaderleden actief. Een aantal daarvan heeft ook zitting in het landelijk Bedrijfsgroep Bestuur van De Unie Security. Maar wij zijn op zoek naar veel meer kaderleden! Leden die graag met ons willen meewerken en meedenken om de belangen van beveiligers op een goede wijze te behartigen. Leden die actief willen bijdragen aan het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden in de beveiligingsbranche. Heb je interesse? Neem contact met ons op en dan bekijken wij samen welke bijdrage jij wilt en kunt leveren. Ons telefoonnummer is 0345-851376.

Je doet het werk voor De Unie Security niet in eigen tijd. Voor het meeste werk wordt namelijk vakbondsverlof aangevraagd bij je werkgever. Je wordt dan vrijgesteld van je reguliere werkzaamheden en je krijgt je loon doorbetaald. Voorts worden je gemaakte reiskosten door ons vergoed. Maar we steken ook veel tijd en energie in de opleiding van onze kaderleden. Zo kun je je bij ons ontwikkelen en werken aan je toekomst. Gemaakte onkosten worden uiteraard door ons vergoed.

Kaderleden

De Unie Security investeert in zijn kaderleden. En terecht. Want zij nemen een prominente plaats in binnen onze bedrijfsgroep: zij zitten bijvoorbeeld in de bedrijfsledengroepen, bepalen het arbeidsvoorwaardenbeleid dat voorgelegd wordt aan de leden, zijn lid van een Ondernemingsraad, zitten in de Bestuursraad van de vereniging De Unie, en bemensen de cao-telefoon. Kaderleden zijn bovenal onze ogen en oren op de werkvloer en aanspreekpunt voor allerlei kwesties voor collega’s. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van wat beveiligers bezighoudt en wat zij van De Unie Security verwachten. Want het gaat om beveiligers. En wie weten beter wat er bij beveiligers speelt dan de beveiligers zelf? Juist, niemand! 

Neem contact met ons op

De Unie Security
Multatulilaan 12
4103 MN  Culemborg

E: info@uniesecurity.nl
T: +31345-851851
F: +31345-851500

Cao-telefoon:
T: +31345-851936
E: cao@uniesecurity.nl

Bel me terug