Ledenvoordeel

Welkom bij De Unie Security, de vakbond van beveiligers!

De Unie Security is méér dan een verzekering voor rechtsbijstand als het eens mis gaat op de werkvloer! Niet alleen kun je als lid meepraten over en invloed uitoefenen op je cao en dus je arbeidsvoorwaarden. Ook heb je als lid recht op onze deskundige ondersteuning op individueel vlak. Als enige vakbond staan wij dag en nacht voor onze leden in de beveiliging paraat!

Maar ook niet-leden kunnen een beroep doen op De Unie Security. En dat dus 24 uur per dag en 7 dagen per week! Alle beveiligers kunnen de cao-telefoon bellen met vragen over de cao, wettelijke regelingen en over tewerkstelling. Leden hebben uiteraard ook recht op verdere ondersteuning door onze belangenbehartigers en andere deskundigen op vele gebieden zoals arbeids- en sociaal verzekeringsrecht, pensioen en functiewaardering. Dat blijft het voorrecht dat past bij het lidmaatschap van de vakbond van beveiligers. Je kunt onze cao-telefoon bereiken op het telefoonnummer 0345-851936

Leden hebben uiteraard een streepje voor. Zij hebben recht op ondersteuning door onze collectieve – en individuele belangenbehartigers. Zij kunnen contact opnemen met De Unie Security op telefoonnummer 0345-851965. En als het nodig is schakelen wij onze andere deskundigen in zoals advocaten, arbeidsjuristen, pensioen- en functiewaarderingsdeskundigen. Zo ben je verzekerd van de beste rechtsbijstand die er te vinden is op arbeid juridisch gebied door mensen die de beveiliging goed kennen. Wij hebben de ingang die rechtsbijstandsverzekeringen niet hebben. Wij proberen als dat kan altijd een oplossing te vinden buiten de rechtszaal en juristen om. Je moet per slot van rekening door met je werkgever en van rechtszaken, als het moet voeren wij die, worden alleen de advocaten van beide partijen beter! En bij ons staat jouw belang altijd voorop!

“Maar we geven ook adviezen over je loopbaan, helpen bij uitkeringsaanvragen, berekenen pensioenuitkeringen en adviseren bij fiscale kwesties. Maar zoals gezegd zijn wij méér! Wij zijn dé beroepsvereniging die de belangen behartigt van beveiligers in de meest brede zin van het woord. Zo zijn wij betrokken bij de organisatie van het onderwijs, het toezicht op de examens die aspirant beveiligers afleggen en veel en veel meer. En is er voor jou interessant nieuws? Dan sturen we dit per e-mail naar je toe. Uiteraard staat er ook nieuws op deze website.”

Maar je kunt ook gebruik maken van andere voordelen die wij onze leden bieden!  Met je lidmaatschap van De Unie Security kun je aantrekkelijke kortingen krijgen op verschillende producten en diensten zoals reizen en verzekeringen. Op die manier verdien je al snel een deel van je contributie terug. Deze producten en diensten worden de komende tijd steeds verder uitgebreid. Daarbij kijken we uiteraard vooral naar de wensen van onze leden. De Unie kijkt bij het aanbieden van voordelen niet alleen naar de prijs, maar zeker ook naar de kwaliteit van het aanbod. Want voor jou als lid is alleen het beste goed genoeg!

Indien je vragen of opmerkingen hebt dan staan wij je graag te woord. Het persoonlijk contact met onze leden staat bij ons voorop, alleen zó komen we erachter wat er bij jullie leeft en kunnen we onze dienstverlening nog beter maken.

 

 

Neem contact met ons op

De Unie Security
Multatulilaan 12
4103 MN  Culemborg

E: info@uniesecurity.nl
T: +31345-851851
F: +31345-851500

Cao-telefoon:
T: +31345-851936
E: cao@uniesecurity.nl

Bel me terug