Ledenvoordeel

Over De Unie Security

Waarom lid worden van een vakbond?

Nog maar kort geleden kwamen de onderhandelingen voor een nieuwe cao Particuliere Beveiliging tot stilstand. De reden? De VPB kwam met een dusdanig slecht voorstel, dat De Unie Security niet veel anders kon doen dan een eindbod op tafel leggen. Dit eindbod werd door de VPB resoluut geweigerd. Resultaat? De onderhandelingen kwamen stil te liggen. En niet alleen die over een nieuwe cao! Op een paar onderwerpen na, wordt er tussen de VPB en de bonden niet meer onderhandeld, niet meer overlegd. Is er nu reden tot paniek?
Nee! Uiteraard weet De Unie Security wat ze doet. Er is uitgebreid overlegd met de achterban. Dat zijn jullie collega’s, allemaal lid van onze vakbond. Hebben die wat in te brengen dan? Jazeker! Het zijn de leden van onze vakbond die bepalen wanneer en of er een ‘vuist gemaakt moet worden’. En hoe meer leden, hoe groter de vuist!

Waarom dan lid worden van De Unie Security?

De Unie Security noemt zich ‘Dé vakbond voor beveiligers’ en dat doen we niet zomaar!

We vertegenwoordigen een grote en groeiende groep van jullie collega’s. Collega’s verspreid over het hele land en verspreid over alle takken binnen de beveiliging. De Unie Security is een actieve bond! We laten veel van ons horen, maar liever nog luisteren we naar wat onze leden ons te vertellen hebben. Zo blijven we op de hoogte van wat er allemaal gebeurt op de werkvloer en kunnen we actief inspelen op alles wat zich daar voordoet. Bovendien gaan we zélf de werkvloer op. We houden ledenvergaderingen. Kortom, er ontgaat ons vrijwel niets. Dit zorgt er voor dat we weten wat er leeft en zijn we in staat om onze leden met raad en daad bij te staan!

Wat levert het lidmaatschap mij praktisch op?

Veel! Een belangenbehartiger die, samen met een hele groep van zijn collega’s, altijd bereikbaar en beschikbaar is. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Via de mail, via een speciale site en zelfs – als er iets heel belangrijks gebeurt - via de mobiele telefoon.

Er wordt voor gezorgd dat er altijd een mede Unie Security lid is (in veel gevallen een directe collega binnen je eigen bedrijf) waar je met vragen heen kunt. Op onze website staat alles wat voor jou belangrijk is. Het is een interactieve site, wat betekent dat je er je mening kunt achterlaten, meepraten en meedenken! De grote beveiligingsbedrijven hebben zelfs allemaal een aparte webpagina!

Verder kun je gebruik maken van alle extra’s die De Unie aan haar leden biedt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld je belastingaangifte laten invullen, je collectief voor ziektekosten verzekeren, een reisje boeken, en nog véél meer!

Vanzelfsprekend kun je bij De Unie Security terecht voor allerlei vragen en bijstand op het gebied van arbeids- en sociaal verzekeringsrecht. Bij De Unie Security wordt je te woord gestaan door belangenbehartigers die de beveiliging goed kennen. Waar nodig schakelen wij onze deskundigen zoals juristen, functiewaarderings- en pensioendeskundigen in.

Hoe word ik lid?

De snelste manier is via onze website. Daar wordt ook uitgelegd wat de regels van het lidmaatschap zijn. Wij hebben nu een wel heel voordelige aanbieding: het eerste jaar lidmaatschap voor € 100,--. Na fiscale verrekening (dit is in de cao geregeld!) nog geen € 5,-- netto per maand! Een uitgelezen kans om je verzekerd te weten van de beste ondersteuning en de wetenschap dat je deel uitmaakt van de vuist die ervoor gaat zorgen dat de cao Particuliere Beveiliging behouden blijft en zelfs wordt verbeterd!  

Er staat veel op het spel. En denk niet 'een lid meer of minder maakt toch niet uit'! Hoe meer leden, hoe makkelijker je het ons maakt de belangen van beveiligers te behartigen.

En voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Bel naar 0345-851376 of stuur een e-mail naar info@uniesecurity.nl. Wij staan je graag te woord.

Neem contact met ons op

De Unie Security
Multatulilaan 12
4103 MN  Culemborg

E: info@uniesecurity.nl
T: +31345-851851
F: +31345-851500

Cao-telefoon:
T: +31345-851936
E: cao@uniesecurity.nl

Bel me terug