Ledenvoordeel

Heb je een vraag?

Bekijk hier de video met uitleg over de nieuwe cao of klik om naar de meest gestelde vragen te gaan:

Vragen en antwoorden nieuwe cao PB

Kijk hier of je vraag er al bij staat


CAO

Sinds 1 mei 2011 is de cao telefoon bereikbaar. De cao telefoon wordt inmiddels bemand door 7 kaderleden die in een rooster telefoondienst hebben. Ook buiten kantooruren kan er, in geval van dringende kwesties, contact met de cao-telefoon worden opgenomen. Zo wordt onze dienstverlening aangepast aan de tijden dat onze leden werken: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar!

Kaderleden zijn ook beveiligers, welke ook diensten werken en daardoor niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden. Spreek dan ook altijd je naam en telefoonnummer in zodat zij je terug kunnen bellen.

Uiteraard staat ook bij de cao telefoon het leveren van kwalitatief goede dienstverlening voorop. Dit was en blijft zo. Hoe zorgen we hiervoor? Allereerst door de kaderleden die de cao telefoon bemannen de juiste kennis bij te brengen. Daarom hebben zij een trainingsweek gevolgd en wordt dit jaarlijks middels één of meerdere terugkomdag(-en) geupdated. Tijdens deze sessies worden de kaderleden bijgespijkerd op het gebied van arbeids- en sociaalverzekeringsrecht, pensioenen, sociale plannen en reorganisaties. Daarnaast is er aandacht voor het lezen van de cao. Ook heeft een individuele belangenbehartiger de meest voorkomende praktische vragen besproken. En om ervoor te zorgen dat je ook prettig te woord wordt gestaan aan de cao telefoon, hebben we de week afgesloten met een telefoontraining ‘goed dat u belt!’. Hier hebben de kaderleden vooral in rollenspelen geleerd hoe om te gaan met vragen van leden en niet leden.

Heb je vragen over de cao?

De cao telefoon is 24/7 bereikbaar op het nummer 0345-851936.
Krijg je de voicemail spreek dan je naam en telefoonnummer in zodat wij je kunnen terugbellen.
Ook kun je gebruik maken van onderstaand invulformulier en/ of stuur ons een email naar cao@uniesecurity.nl. Ook zijn wij te volgen op facebook.

Onze kaderleden helpen je graag met het juiste antwoord op jouw vraag.

Bel me terug naar aanleiding van mijn cao vraag
CAPTCHA Afbeelding

Versturen